A GAL PrimaVie Shilajit kapszula immunserkentő, csonterősítő, ízületvédő hatású

A GAL PrimaVie Shilajit kapszula immunserkentő, csonterősítő, ízületvédő hatású

A shilajit fokozza a szívvédő, energizáló hatású Q10 koenzim működését a szervezetben

A GAL készítménye tiszta, vegyszermentes shilajitkivonatot tartalmaz. A shilajitban rengeteg értékes vitamin, ásványi anyag és nyomelem található koncentrált formában, tele erős antioxidánsokkal. Nagyon hasznos lehet a szervezet felerősítésére, az öregedési folyamatok lassítására.

A shilajit teljesen természetes anyag

A shilajit a Himalája szikláinak hasadékaiból származó gyantaszerű anyag. Többezer lebomló növényi vegyület hatóanyagait tartalmazza koncentrált formában, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Ráadásul az emberi szervezet által könnyen felvehető és kiválóan hasznosítható szerves formában!

Nagyon sok huminsav és fulvosav található benne, amelyek segítenek megkötni és kivezetni a mérgező nehézfémeket, valamint azokat a toxikus vegyületeket, amelyek az élelmiszerek adalékanyagaival, a gyógyszerekkel, a vegyszerekkel, a kozmetikumokkal vagy a környezetszennyezéssel kerülnek a szervezetbe. Ezzel nagymértékben támogatják a méregtelenítő szervek, különösen a máj munkáját.

A shilajitnak fontos szerepe van az indiai ayurveda ősi gyógyászatban, gyakran alkalmazzák a legyengült szervezet felerősítésére, az általános egészségi állapot javítására, a fizikai és szellemi teljesítmény növelésére.

Mikor ajánlott a GAL PrimaVie Shilajit kapszula?

 • természetes ásványianyag- és nyomelempótlásra
 • az immunrendszer normál működésének támogatására
 • a fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség növelésére
 • betegség vagy műtét után a legyengült szervezet felerősítésére
 • gyakori betegeskedés, visszatérő fertőzések esetén
 • idősebb korban a szellemi és fizikai erőnlét javítására
 • méregtelenítésre, májbetegség esetén
 • csonterősítésre, a csontritkulás megelőzésére
 • fokozott fáradékonyságra, kimerültségre
 • koncentrációs és memóriazavarokra
 • szív- és érrendszeri betegségekre való hajlamnál
 • ízületi gyulladásra, reumatikus panaszokra
 • emésztési zavaroknál
 • gyomorfekélyre, pajzsmirigyproblémákra
 • hormonális zavarokra
 • termékenységi problémákra
 • öregedő bőrre, bőrfoltok ellen
 • fokozott hajhullásra, töredező körmökre

A shilajit erős antioxidáns hatású

A shilajitban koncentrált hatóanyagok legnagyobb értéke, hogy erős antioxidáns hatásúak. Az antioxidánsok közömbösítik a szervezetben elszaporodó szabadgyökök káros hatásait. Ezek a szabadgyökök ugyanis oxidálják, azaz károsítják az egészséges sejtek működését, ezzel pedig sokféle gyulladást, betegséget indítanak el.

A GAL PrimaVie Shilajit kapszulában lévő antioxidánsok hozzájárulnak a sejtek védelméhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a kórokozókkal, fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség növeléséhez.

Kiváló méregtelenítő, segíti a máj, a tüdő, a vese munkáját

A shilajitban lévő természetes vegyületek segítenek megkötni a szervezetbe kerülő méreganyagok nagy részt. Például a feldolgozott élelmiszerekben lévő mesterséges adalékanyagokat, tartósítószereket, a gyógyszerek szintetikus vegyületeit, a szennyezett levegő, a vegyszerek toxinjait. Ezzel nagymértékben támogatják a méregtelenítő szervek, különösen a máj, a tüdő és a vese munkáját.

Csonterősítő, ízületvédő hatású

A GAL PrimaVie Shilajit kapszulában lévő ásványi anyagok, nyomelemek és egyéb növényi hatóanyagok folyamatosan biztosítják a csontok, a porcok, az ízületek számára a nélkülözhetetlen tápanyagokat. Gyulladásgátló hatásukkal csökkentik az ízületi fájdalmat, lassítják a porcok kopását, fenntartják a csontok megfelelő szilárdságát, erősségét. Csontritkulási hajlam esetén különösen ajánlott a shilajit rendszeres fogyasztása.

Lassítja az öregedési folyamatokat, a ráncok megjelenését

A shilajit serkenti a szervezet természetes kollagéntermelődését, ezzel rugalmasan, feszesen tartja a bőrt, késlelteti a ráncok megjelenését és elmélyülését, a bőr megereszkedését. Jelentősen halványíthatja a bőrfoltokat, májfoltokat, a hegek, striák állapotán is javíthat.

Erősíti a szívet, energiával látja el a sejteket

A shilajit fokozza a szívvédő, energizáló hatású Q10 koenzim működését a szervezetben. Ez az enzim kiemelten fontos szerepet játszik a sejtek energiával való ellátásában, ezzel pedig az izmok, főként a szívizom megfelelő működésében. Minél több energiához jutnak a sejtek, annál jobban tudnak működni.

Termékenységi problémáknál

A shilajit természetes úton segíti a hormonok megfelelő működését, ezért termékenységi zavaroknál nagyon hasznos lehet a fogyasztása nők és férfiak számára egyaránt. Hatással van a tesztoszteronszintre, a spermiumok termelődésére, mozgékonyságára, a libidóra is. Hozzájárul a menstruációs ciklus normalizálásához, a normál ovulációs ciklushoz, fokozza a termékenységet.

GAL PrimaVie Shilajit kapszula

A GAL PrimaVie Shilajit készítménye különleges, többféle szabadalommal védett shilajitkivonatot tartalmaz. Mentes mindenféle mesterséges vegyülettől, még a kinyerésénél is kizárólag csak tiszta vizet. Kényelmesen és egyszerűen fogyasztható kapszula kiszerelésű.

Immunerősítésre, csonterősítésre, ízületvédelemre szedje kúraszerűen a GAL PrimaVie Shilajit kapszulát!

Kapcsolódó készítmények:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük