A GCA 2700 tabletta a legjobbak közé tartozik ízületi gyulladás, porckopás megelőzésére, kezelésére

A GCA 2700 tabletta a legjobbak közé tartozik ízületi gyulladás, porckopás megelőzésére, kezelésére

Akár már néhány hét alatt könnyebbé teheti a mozgást, jelentősen csökkenheti a fájdalmakat

A GCA 2700 tabletta olyan természetes ízületvédő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatóanyagokat tartalmaz, amelyek gyorsan kifejtik jótékony hatásukat ízületi gyulladás, merevség és fájdalom esetén.

A legjobb ízületvédő és porcvédő hatóanyagokat, gyógynövényeket tartalmazza

A GCA 2700 tablettában lévő hatóanyagok hozzájárulnak az ízületek, az inak, a porcok állapotának javulásához, az ízületi fájdalom és gyulladás csökkentéséhez, a sérült porcok helyreállításához, valamint az új, egészséges porcszövetek képződéséhez.

A tabletta 6 természetes hatóanyagot tartalmaz, amelyek egymás hatását erősítve segítik az ízületi gyulladás és porckopás kezelését. Akár már néhány hét alatt könnyebbé teheti a mozgást, jelentősen csökkenheti a fájdalmakat.

A glükózamin az ízületek természetes kenőanyaga

A glükózamin az ízületi porcszövet természetes része, ott véd, ahol a csontok egymással érintkeznek, egymással súrlódnának. Pótlása segítséget nyújt abban, hogy az egymással érintkező csontvégek közötti ízületeket puhán, rugalmasan tartsa, megakadályozhatja az összedörzsölődést, az ízületek károsodását, merevségét és az ezzel járó fájdalom kialakulását.

A glükózamin pótlása nagyon fontos, főleg idősebb korban, vagy állandó megterhelés alatt fiatalon is, mert a szükséges mennyiséget a szervezet nem képes előállítani. Az életkor előrehaladtával pedig az öregedési folyamat részeként nagymértékben csökkenhet a sejtek közötti vízterek mennyisége, ezzel a szövetek rugalmassága, és károsodhat a mozgásképesség.

A kondroitin megakadályozza a porcok kopását

A kondroitin a csontok és a porcok fő alkotóeleme, a porcok vízmegkötő-képességéért, rugalmasságáért felelős. Lehetővé teszi, hogy a víz és a tápanyagok eljussanak a porcokhoz, megerősíti azokat, és elősegíti regenerálódásukat is. Mérsékli, sőt meg is akadályozhatja a porcok kopását! Alkalmazásával a porcok visszanyerik korábbi rugalmasságukat, ezzel csökkentik az ízületi fájdalom mértékét, és javítják az ízületek mozgathatóságát. 

Az MSM erősíti az ízületeket, csökkenti a fájdalmat

Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy szerves kénvegyület, amely a szervezetben is megtalálható természetes formában. Kén nélkül nincs kollagén, amely a legfontosabb összetevője a porcoknak és a kötőszöveteknek. Biztosítja az egészséges, új sejtek képződését, a sejtek közötti rugalmas kötéseket, puhán tartja a sejtfalakat.

Lehetővé teszi, hogy a szervezetben felgyülemlő méreganyagok könnyen távozzanak a sejtekből, megköti a betegségeket okozó káros szabadgyököket, megakadályozza a sejtek károsodását, ami mind a betegségek megelőzésében, mind az öregedési folyamatok lelassításában fontos szerepet játszik.

Jelentős mértékben csökkentheti vagy meg is szüntetheti a hát- és derékfájást, oldja a merevséget a nyak, a váll és a csípő tájékán. Védi a porcokat, meggátolja a további kopást, könnyebbé teszi a mozgást, rugalmasan tartja a szöveteket.

A kurkuma természetes, erős gyulladáscsökkentő hatású

A kurkuma fő hatóanyaga, a kurkumin, amely csökkenti a gyulladásokat és enyhíteni a gyulladással együtt járó kellemetlen tüneteket, fájdalmat. Hozzájárul a reumás panaszok enyhítéséhez, az ízületi merevség oldásához, az ízületek rugalmasságának megtartásához és az ödémák csökkentéséhez. Kivételes gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és fájdalomcsillapító hatású gyógynövény. 

Az ördögkarom hozzájárul a mozgékonyság visszanyeréséhez

Az ördögkarom gyökerének kivonata gátolja azt az enzimet, amelynek kiemelt szerepe van a krónikus gyulladások kialakulásában, ezért kiválóan alkalmazható az ízületi panaszok kezelésére, a gyulladások csökkentésére és a fájdalom csillapítására. Sportsérüléseknél, baleseti vagy műtét utáni felépüléshez, regenerációhoz is ajánlott.

A hialuronsav extra hidratálást ad az ízületeknek, a porcoknak

A hialuronsav természetes formában megtalálható az emberi szervezetben, legnagyobb részét a bőr tárolja, de a test szinte minden részében ott van: a porcokban, az izmokban, az ízületi folyadékban, a szívbillentyűben, a szemben. A szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva a szervek megfelelő rugalmasságát, feszességét.  Saját tömegéhez képest több ezerszeres mennyiségű vizet képes megköti!

Az életkor előrehaladtával a hialuronsav mennyisége egyre csökken a szervezetben, a gyulladásos folyamatok pedig könnyen vezetnek porckopáshoz. A hialuronsav pótlása csökkenti a kellemetlen, fájdalmas tüneket, hidratálja az ízületeket, a porcokat.

Mikor ajánlott a GCA 2700 tabletta szedése?

  • ízületi fájdalomra, merevségre
  • porckopás megelőzésére, kezelésére
  • aktív sportolóknak
  • nehéz fizikai munkát végzőknek
  • jelentős súlyfelesleg esetén
  • az idősebb korosztálynak
  • 40 év felett megelőzésre

A GCA 2700 tabletta jótékony hatását tovább fokozhatja a GCA 2700 gél egyidejű használatával!

Kapcsolódó készítmények:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük