A Swanson Béta-glükán kapszula természetes immunerősítő hatóanyagot tartalmaz

A Swanson Béta-glükán kapszula természetes immunerősítő hatóanyagot tartalmaz

Járványos időszakban nagyon hasznos lehet a bevitele, de betegség esetén is, mert felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat

A Swanson készítménye élesztőből kivont béta-glükánt tartalmaz, amely az egyik leghatékonyabb immunstimuláló vegyület. Elsősorban a fertőzésekkel szembeni védekezőképesség növeléséhez, valamint betegség esetén a legyengült szervezet felerősítésére, a gyógyulási folyamatok elősegítésére ajánlott.

A béta-glükán alkalmazása teljesen biztonságos

A béta-glükán a természetben is megtalálható szénhidráttípusú vegyület, többféle növény, például gomba, alga, hínár sejtfalában fordul elő. Biztonsággal fogyasztható, nincs semmilyen káros mellékhatása, és nem lehet túladagolni sem. Az emberi szervezet számára azért nagyon hasznos, mert kivételesen hatékony immunserkentő hatással rendelkezik.

Az immunsejtek felszínéhez kapcsolódik, amelyek élettartama csak egy-két nap, így a béta-glükán is csak ezalatt az idő alatt fejti ki a hatását. Ezután az elhalt immunsejtek helyére új sejtek termelődnek.  A béta-glükánt érdemes folyamatosan pótolni, hogy fennmaradjon immuntámogató hatása.

A Swanson Béta-glükán kapszulában lévő béta-glükánt élesztőből vonták ki, amely immunstimuláló hatása mellett még prebiotikus tulajdonságokkal is rendelkezik. A prebiotikumok növelik a bélflórában jelenlévő jótékony baktériumok, a probiotikumok számát, amelyek legfőbb feladata a káros baktériumok, gombák és egyéb kórokozók kiszorítása, közömbösítése. Áteresztő bél szindróma (IBS), illetve bélgyulladás esetén is nagyon ajánlott az alkalmazása.

Mikor ajánlott különösen a Swanson Béta-glükán kapszula szedése?

 • az immunrendszer normál működésének támogatására
 • a fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség növelésére
 • legyengült szervezet felerősítésére
 • járványos időszakban megelőzésre
 • krónikus betegségnél
 • betegség, műtét utáni lábadozás időszakában
 • gyakori betegeskedésnél
 • visszatérő fertőzéseknél
 • tartós stressz esetén
 • magas koleszterinszintre
 • különféle bőrbetegségeknél
 • bélrendszeri zavaroknál, bélgyulladásnál
 • sérült bélflóra helyreállítására
 • allergiás megbetegedéseknél

béta-glükán fokozza az immunsejtek aktivitását

Azzal, hogy a béta-glükán hatással van az immunrendszer aktivitására, a szervezet hatékonyabban tud védekezni a kórokozókkal, a fertőzésekkel szemben. Járványos időszakban nagyon hasznos lehet a bevitele, de betegség esetén is, mert felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat, hamar felerősítheti a legyengült szervezetet.

Csökkentheti a vírusos és bakteriális eredetű légúti fertőzések kockázatát

Az őszi, téli időszakban, amikor kevesebb az elérhető friss zöldség, gyümölcs, kevesebb vitaminhoz, antioxidánshoz jut a szervezet, a napsütéses órák száma is jelentősen lecsökken, ezzel pedig a D-vitamin szintje is csökken, különösen fontos az immunrendszer támogatása. A meghűléses, felső légúti megbetegedések időszakában érdemes kúraszerűen fogyasztani a béta-glükánt.

Növeli a stressztűrő képességet

A béta-glükán antioxidáns hatásával semlegesíti a sejteket oxidáló, azaz károsító szabadgyököket. Stresszcsökkentő hatása is van, ami az immunrendszer normál működése szempontjából is kiemelten fontos, mert a fokozott, hosszabb ideig fennálló stresszhatások kivédése mellett a szervezet csak mintegy tartalék üzemmódban tudja ellátni más területeken a védelmi feladatát.

A béta-glükán jótékony hatásai

Az immunrendszer normál működésének támogatása, a kórokozókkal, fertőzésekkel szembeni védekezőképesség erősítése és az oxidációs folyamatok kivédése mellett a béta-glükán nagyon hasznos lehet még asztmánál, cukorbetegségnél, allergiáknál, különféle bőrgyulladásoknál, gombás fertőzéseknél, valamint a sérült a bélflóra helyreállítására.

Swanson Béta-glükán kapszula

A készítménye nagy dózisban, kapszulánként 250 mg mennyiségben tartalmazza a béta-glükánt, természetes forrásból, sütőélesztőből kivonva. Kiváló felszívódású és nagyon hatékony formula!

Erősítse immunrendszerét természetes hatóanyaggal, növelje a kórokozókkal, fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét a Swanson Béta-glükán kapszula segítségével!

Kapcsolódó készítmények:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük