Feledékenység, szorongás vagy fülzúgás esetén is segíthet a Vitaking GINKGO Forte kapszula

Feledékenység, szorongás vagy fülzúgás esetén is segíthet a Vitaking GINKGO Forte kapszula

Kiváló közérzetjavító gyógynövény, főként levertség, szorongás esetén, stresszes időszakban

A VitaKing GINKGO Forte készítménye nagy mennyiségben tartalmaz tiszta ginkgo bilobát. Ez a gyógynövény olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a megfelelő véráramlást, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását, ezzel pedig jótékonyan befolyásolhatják az agyműködést.

A ginkgo biloba fogyasztását elsősorban romló koncentráció, emlékezetzavarok vagy gyakori szédülés, fülzúgás, egyensúlyzavarok esetén ajánlják, mert a benne található flavonoidok és terpenoidok természetes úton hatnak a vérkeringésre, javíthatják a szellemi funkciókat, még a végtagok keringését is.

Milyen panaszok esetén javasolt a Vitaking GINKGO Forte kapszula?

 • keringési problémák
 • feledékenység, memóriaromlás
 • szétszórtság, figyelmetlenség
 • gyakori szédülés, egyensúlyzavar
 • fülcsengés, fülzúgás
 • koncentrálási vagy tanulási nehézségek
 • nagyfokú szorongás
 • depressziós vagy pániktünetek
 • izomgörcsök, izomfájdalmak
 • hideg, nyirkos kezek és lábak
 • potenciazavarok

A ginkgo biloba jelentősen javíthatja az agyi funkciókat

A ginkgo biloba növényi vegyületei serkentik a vérkeringést, a hormonok működését. Az agy vérellátásának, az oxigén és a tápanyagok felvételének fokozásával pozitív hatással lehet a koncentrálóképességre, a memóriára, a tanulási képességre. Gyakori szédülés, fülzúgás vagy hallásromlás esetén is alkalmazzák, illetve időskori elbutulás, demencia esetén.

Megterhelő szellemi munkát végzők számára, valamint vizsgaidőszakban szintén nagyon hasznos lehet a szellemi fáradtság csökkentésére, az éberség, a koncentráció növelésére.

A ginkgo biloba hatással van a dopaminszintre, az úgynevezett boldogsághormonra, ezzel az érzelmekre, a hangulatra. Kiváló közérzetjavító gyógynövény, főként levertség, szorongás esetén, stresszes időszakban, illetve depresszióra vagy pánikbetegségre hajlamosaknál eredményesen csökkentheti a kellemetlen tüneteket, javíthat a mentális problémákon.

A végtagok keringését is javítja

A ginkgo biloba természetes vérkeringésjavító hatásával kihat az izmok működésére, kezeli a végtagok, a kéz és a láb keringési problémáit, zsibbadásait, izomfájdalmait. Alkalmazható nyirkos, hideg végtagokra, gyakori izomgörcsökre, izomgyengeségre vagy időszakos sántításra is.

Nagymértékben enyhítheti, vagy akár meg is szüntetheti a fülzúgást, a fülcsengést, az egyensúlyzavarokat. A megfelelő véráramlás elősegítésével potenciazavarokra, merevedési problémákra is javasolt, valamint fogamzásgátló gyógyszert szedő nőknek. A látás élességére, a retina védelmére is bevethető, hozzájárulhat az időskori látásromlás megelőzéséhez, lassításához, a szembetegségek, köztük a szürkehályog vagy a makuladegeneráció kockázatának csökkentéséhez.

Vitaking GINKGO Forte kapszula

A ginkgo biloba a fiatal és az idősebb korosztály számára is hasznos gyógynövény lehet a szellemi teljesítőképesség fokozására, a koncentráció és a memória javítására, a normál vérkeringés fenntartására. A készítmény emelt mennyiségben, kapszulánként 120 mg-ban tartalmazza a ginkgo biloba levelének kivonatát. Napi 1 kapszula szedése javasolt, étkezés közben kell bevenni.

Ha úgy érzi, romlik a memóriája, nehezen koncentrál, szellemileg ki van fáradva, és természetes hatóanyagokkal szeretné fokozni a szellemi frissességét, próbálja ki a Vitaking GINKGO Forte kapszulát!

Kapcsolódó Vitaking készítmény:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük