A Goodwill Loxacon kapszula fő hatóanyaga az ördögcsáklya és a tömjénfa 

A Goodwill Loxacon kapszula fő hatóanyaga az ördögcsáklya és a tömjénfa 

A fájdalommentes mozgás öröméért

A Goodwill készítményében lévő ördögcsáklya és indiai tömjénfa erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású gyógynövények, védik az ízületeket a károsodástól, erősítik a porcokat, a csontokat, segítik a megfelelő mozgékonyság gyors visszanyerését.

Az ördögcsáklya fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény

Az ördögcsáklya az egyik legjobb és leghatékonyabb gyógynövény az ízületi kopások és gyulladások okozta fájdalom csökkentésére. Elősegíti az izmok ellazulását, regenerálódását, oldja az ízületek merevségét, csökkenti a duzzanatokat, az ödémákat, elősegíti a jobb mozgathatóságot. Balesetek vagy műtétek után, illetve sportsérüléseknél a gyógyulás gyorsítására is alkalmazzák.

A tömjénfában speciális ízületvédő hatóanyagok találhatók

Az indiai tömjénfa is kiemelkedő gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény, felérhet a nem szteroidos gyulladáscsökkentő gyógyszerek hatásával. Mind az oszteoarthritisz (degeneratív ízületi gyulladás), mind a rheumatoid arthritisz (sokízületi gyulladás) esetében gátolja a gyulladási folyamatokat.

Természetes fájdalomcsillapítóként krónikus hát- és izomfájdalom esetén is nagyon hatékony. Javítja a gyulladt ízületek vérellátását, ezáltal fokozza a mozgékonyságot. Megelőzésre is ajánlott az alkalmazása, mert késlelteti az ízületi szövetek leépülését. A tömjénfában lévő boswellinsav védi az ízületi szöveteket a károsodástól, erősíti a porcokat, a csontokat. Biztonságos a használata, hamar kifejti jótékony hatását, és közben nem irritálja a gyomrot sem.

Mikor ajánlott a Goodwill Loxacon kapszula szedése?

  • ízületi gyulladás és merevség csökkentésére
  • reumatikus fájdalmak enyhítésére
  • lumbágó, isiász esetén
  • hát-, nyak-, térd és derékfájás csillapítására
  • porckopás megelőzésére és kezelésére
  • porckopással járó fájdalmakra
  • íngyulladásnál
  • izomsérüléseknél és szalagsérüléseknél
  • arthrózisos tüneteknél

Goodwill Loxacon kapszula

A készítmény a gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású gyógynövények, az ördögcsáklya és a tömjénfa mellett C-vitamint, D-vitamint, cinket, szelént, mangánt és rezet is tartalmaz.

A C-vitamin nélkülözhetetlen a kollagén termelődéséhez a szervezetben, a kollagén pedig fontos szerepet játszik az ínszalagok, az ízületek, a porcok egészségében, sőt még a csontok erősségéhez is hozzájárul. Gyorsítja a sebek, sérülések gyógyulását, elősegíti a regenerációt.

A D-vitaminnak kiemelt szerepe van abban, hogy a csontokat építő ásványi anyagok, különösen a kalcium és a foszfor megfelelően beépülhessenek a csontokba. Az idősebb korosztálynál a D-vitamin pótlása nagymértékben csökkentheti a természetes öregedési folyamatokkal járó csontsűrűség-vesztést, a csontritkulást.

A cink legfőbb feladat, hogy védje a sejteket borító hártyákat. Ha kevés a cinkbevitel, a sejtek védtelenebbé válnak a káros hatásokkal szemben, sérülékenyek lesznek. Ez pedig az egész szervezetre hatással lehet. A szelénnel együtt semlegesíti a sejteket károsító szabadgyököket a szervezetben. A mangán és a réz pótlása hozzájárul a csontok erősen tartásához, a csontritkulás megelőzéséhez.

Goodwill Loxacon kapszulát nemcsak meglévő ízületi problémák vagy porckopás esetén érdemes szedni, de megelőzésre is, különösen az ízületek és porcok fokozott terheléssel járó munka vagy sporttevékenység esetén.

Kapcsolódó Goodwill készítmény:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük