Kedvezmények

Most az első vásárlására is -10% kedvezményt biztosítunk!

Éljen a 10% kedvezménnyel, a regisztráció visszaigazoló e-mailben lévő kuponkódot a vásárlás végén váltsa be!

A regisztráció után azonnal e-mailben egy kuponkódot is küldünk, amely kupon -10% kedvezményre jogosít.

A -10% kedvezmény jóváírása nem automatikus, az e-mailben kiküldött kuponkódot Önnek kell érvényesítenie! A kuponkódot a Kosár vagy a Pénztár oldalon kell a “Kuponkód” mezőbe beírni és a “Kupon alkalmazása gombra klikkelni. A kupon utólagosan beváltására nincs lehetőség. Ez a kupon más kuponnal együtt nem váltható be!

A kupon csak új regisztrált vásárlók számára érhető el, és csak a regisztráció napján váltható be!

Legyen regisztrált vásárlólónk és most az első rendelésére is -10% kedvezményt biztosítunk!

Regisztráljon és élvezze az állandó -10% kedvezményt a lenti törzsvásárlói pontrendszerben!

 

Gyűjtse a pontokat és fizessen kevesebbet! – Törzsvásárlói pontrendszer!

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak 10% kedvezményt biztosítunk online pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra:

  • 1.000 Ft értékű rendeléshez 100 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • 10.000 Ft értékű rendeléshez 1.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • 20.000 Ft értékű rendeléshez 2.000 Ft értékű pont amely így 10% kedvezmény
  • 30.000 Ft értékű rendeléshez 3.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • és így tovább…

 

Jóváírás folyamata

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén.

A Kosár és Pénztár oldalakon láthatja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldal Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

Kiárusítás, készletkisöprés és egyes Kupon akciós termékek esetén a pontjóváírás nem érhető el.

 

Születésnapi kupon

A regisztráció során megadhatja a születési dátumát is, ez ugyan nem kötelező, de születésnapján ajándék kuponnal lepjük meg. 🙂

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 120 nap, azaz 4 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek. Lejárat előtt 30 nappal emlékeztető email-t küldünk a pontok lejáratáról.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül. A törzsvásárlói pontrendszer 2019. október 12. lépett életbe, visszamenőlegesen nem érvényes, és csak regisztrált vásárlók részére érhető el.

 

Gyűjtse a pontokat és éljen a kupon kedvezményekkel!
Köszönjük vásárlását!