Kedvezmények

Törzsvásárlói pontrendszer

Minden regisztrált vásárlónknak 10% kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában.

 

10% törzsvásárlói kedvezmény a legtöbb termékre!

A lentebb található kivételeken kívül minden termék megvásárlása esetén 10% kedvezményt írunk jóvá pontegyenlegén. Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra.

 

Akciók, Kiárusítás, Árcsökkentés

Akciós termékek, Kiárusításban és Árcsökkentésben szereplő termékek esetén a pontjóváírás nem érhető el, vásárlásuk esetén nem kerül pont jóváírásra.

 

Jóváírás folyamata

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti, viszont a Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén.

A Kosár és Pénztár oldalakon láthatja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldal Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

A rendelés alapján járó pontok jóváírása, a számla kiállítását követően, a rendelés Teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 180 nap, azaz 6 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek. Lejárat előtt 30 nappal emlékeztető email-t küldünk a pontok lejáratáról.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül. A törzsvásárlói pontrendszer 2019. október 12. lépett életbe, visszamenőlegesen nem érvényes, és csak regisztrált vásárlók részére érhető el.

 

Gyűjtse a pontokat és éljen a kupon kedvezményekkel!
Köszönjük vásárlását!