A WTN B12-vitamin komplex cseppet egyszerűen a nyelv alá kell cseppenteni

A WTN B12-vitamin komplex cseppet egyszerűen a nyelv alá kell cseppenteni

Csökkenti a stresszt, a fáradékonyságot, javítja a koncentrációt, serkenti a memóriát

A WTN készítménye könnyen felszívódó és nagyon jól hasznosuló B12-vitamint tartalmaz, ráadásul egyszerűen alkalmazható csepp kiszerelésben. Különösen ajánlott vegetáriánus vagy vegán étrendet követőknek, vérszegénység megelőzésére, kezelésére, a terhesség és a szoptatás időszakában, valamint gyomor- és bélgyulladásnál, felszívódási zavaroknál.

Miért fontos a B12-vitamin pótlása?

A B12-vitamin az egyik legfontosabb B-vitamin. Mint a többi B-vitaminnak, kiemelt szerepe van az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, a stresszhatások csökkentésében, a pihentető, mély alvás elősegítésében. A B12-vitamin jelenléte létfontosságú ahhoz, hogy a fehérjék beépüljenek az izmokba, megelőzheti a vérszegénységet, megköti a szervezetbe kerülő méreganyagokat. A mentális problémák megelőzéséhez és kezeléséhez is hozzájárul. Csökkenti a stresszt, a fáradékonyságot, javítja a koncentrációt, serkenti a memóriát.

A B12-vitamin folyamatos pótlására különösen oda kell figyelni, mert a szervezet nem képes előállítani. Vízben oldódó vitaminként nem raktározódik el, ezért hamar kiürülhet. 

Milyen következményei lehetnek a B12-vitamin hiányának?

A B12-vitamin a magzati fejlődéstől egészen az idősebb korig nélkülözhetetlen vitamin a szervezet számára. Sokféle fejlődési rendellenesség és betegség megelőzésében játszhat szerepet. B12-vitamin hiányában vérszegénység léphet fel, általános testi leromlás, zavartság, erős szédülés, végtagzsibbadás, sőt idegrendszeri károsodás, például demencia alakulhat ki. Jellemző hiánytünet lehet az állandó fáradtságérzet, a gyengeség, a sápadtság, a vörös, fájdalmas nyelv, valamint a szédülés, az egyensúlyzavarok.

Vegánoknak különösen fontos a B12-vitamin bevitelére

A B12-vitamin természetes formában kizárólag állati eredetű táplálékokban fordul elő, ezért vegetáriánus vagy vegán étrendet követőknek nagyon ügyelniük kell a megfelelő mennyiségű bevitelére. Sportolóknak, megterhelő szellemi vagy fizikai munkát végzőknek, valamint az idősebb korosztálynak nagyobb a B12-vitamin-igénye.

Stresszes életvitelnél is hasznos a pótlása

Folyamatos, fokozott stresszhatások esetén a gyomorsav túlzott termelődése rossz hatással lehet a B12-vitamin felszívódására és hasznosulására. A stresszel járó adrenalin termelődéséhez is szüksége van a szervezetnek a B12-vitaminra, ezért tartós stressz vagy traumás időszak alatt jelentősen megnőhet a vitaminigény, fontos a pótlása.

Mikor, kiknek ajánlott a WTN B12-vitamin komplex csepp fogyasztása?

 • vegán, vegetáriánus étrendet követőknek
 • vérszegénység megelőzésére, kezelésére
 • terhesség és szoptatás időszakában
 • gyomor- és bélgyulladásnál, felszívódási zavaroknál
 • fokozott stressz, szorongás esetén
 • gyakori fáradtságérzetnél, kimerültségnél
 • egyensúlyproblémáknál, erős szédülésnél
 • zsibbadó kezek, lábak esetén
 • memóriaromlásnál, koncentrálási nehézségeknél
 • tanulóknak, szellemi munkát végzőknek
 • az idősebb korosztálynak
 • aktív sportolóknak

WTN B12-vitamin komplex csepp

A megújult WTN B12-vitamin komplex csepp adenozil- és metil-kobalamin elegyét tartalmazza. Ez a formula nagyon könnyen hasznosul a szervezetben, mert nincs szükség bonyolult átalakító folyamatokra hozzá. A készítményben az értékes B12-vitamin organikus glicerinben és tisztított vízben van feloldva.

Nagyon egyszerű az alkalmazása: 6 cseppet kell a nyelv alá csepegtetni, majd ott tartani körülbelül 30 másodpercig, amíg teljesen felszívódik.

A WTN B12-vitamin komplex csepp segítségével könnyen és hatékonyan tudja pótolni a szervezete számára nélkülözhetetlen B12-vitamint!

Kapcsolódó készítmények:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük